Top
  >  Relatie   >  7 vervelende dingen die koppels doen


Als single heb je in jouw omgeving regelmatig te maken met mensen die wel een relatie hebben en af en toe kunnen deze koppeltjes je misschien best op de zenuwen werken. Hier vind je 7 vervelende dingen die koppels doen.

Natuurlijk heeft single zijn zo zijn voordelen, maar niets is fijner dan af en toe een beetje klagen over de mensen in je omgeving die wel een koppel vormen. Of misschien ben jij al tijden samen met je lief en maak je juist af en toe schuldig aan de onderstaande dingen. Het maakt niet uit of je nu single of in een relatie bent, iedereen weet dat sommige koppels zo af en toe best vervelend gedrag vertonen.

Wij-vorm

Niets is vervelender dan een koppel wat constant in de wij-vorm praat.  Vroeger zei je vriendin nog vaak dingen als  “ik vind dat leuk” nu is de ik-vorm permanent vervangen door wij.

2 voor de prijs van 1

Wanneer je met 1 deel van het koppel afspreekt krijg je vaak de ander er gratis en voor niets bij. Natuurlijk hoeft dat niet altijd een probleem te zijn, maar wanneer jij je hebt verheugd op een avondje met je vriendin om lekker te kletsen kan de aanwezigheid van haar wederhelft niet altijd prettig zijn.

Klef gedrag

Natuurlijk knuffel je als koppel graag, maar het is voor singles soms nogal confronterend. Een gelukkig koppeltje in het openbaar zien knuffelen en zoenen kan vervelend zijn omdat ze pronken met iets wat jij als single niet hebt.

Meer koppels

Kenmerkend voor een koppel is dat ze vaak proberen nog meer koppels te vormen. Single vriendinnen worden door stelletjes vaak gekoppeld aan kennissen omdat het ze leuk lijkt om met zijn 4 samen dingen te ondernemen. De koppels bedoelen dit niet slecht, maar niet elke single vriendin heeft interesse in een relatie.

Overleg

Een ander vervelend punt aan een koppel is dat er altijd overlegd moet worden wanneer je iets wilt afspreken. Wanneer jij aan een deel van een koppel vraagt volgende week samen iets te doen, zul je vaak eerst als antwoord krijgen dat ze moet overleggen met haar vriend of het uitkomt als ze een avondje weg is.

Onderonsjes

Ook irritant is dat wanneer je in het gezelschap van 1 of meerdere koppels bent er grapjes gemaakt worden die alleen zij begrijpen, de zogenoemde onderonsjes. Jij als single kunt je hierdoor buiten gesloten voelen.

Langzaam verdwijnen

Kenmerkend voor sommige koppels is dat ze langzaam verdwijnen. Zag je jouw vriendin aan het begin van haar relatie nog regelmatig, soms met en soms zonder haar vriend, op een gegeven moment wordt dat steeds minder. Naar verloop van tijd hebben koppels de neiging steeds minder met hun vrienden te doen, maar meer met zijn tweeën.