Top
  >  Familie   >  Vrouw bevalt op slee tijdens sneeuwstorm

Vrouw bevalt op slee tijdens sneeuwstorm
De Verenigde Staten worden al een tijd geteisterd door een zware sneeuwstorm. Door het noodweer is een vrouw onlangs bevallen op een slee omdat ze niet op tijd naar het ziekenhuis kon.

Een vrouw uit de stad Philadelphia is bevallen op een slee. De kersverse moeder werd ’s nachts wakker van de weeën. Ze besloot om nog even snel te douchen voordat ze naar het ziekenhuis ging. Toen ze daarmee klaar was werden de weeën alleen veel heftiger.

Door de pijn kon de vrouw niet meer naar de auto lopen, die geparkeerd stond onderaan een steile weg. Door de sneeuw was het ook niet mogelijk om de auto naar boven te rijden. Haar echtgenoot besloot om zijn vrouw op de slee van hun andere kinderen te vervoeren, maar onderweg naar de auto zette de bevalling in.

Bevalling in de sneeuw

Via de telefoon werd de echtgenoot door een medewerker van de armlijn bijgestaan. Daarnaast was ook een oplettende buurman op het gegil van de vrouw afgekomen. Dochter Bella werd om 6.00 uur op straat geboren. Het meisje werd snel in doeken gewikkeld en samen met haar moeder naar binnen gebracht. Niet veel later kon de ambulance de heuvel op rijden en bracht ze naar het ziekenhuis. Volgens de CBS maken beiden het goed.