Top
  >  Familie   >  Vrouw bevalt van eigen kleinzoon


Een 61-jarige Amerikaanse vrouw is bevallen van haar eigen kleinkind. Kristine Casey was draagmoeder voor haar eigen dochter, die het niet lukte zwanger te worden.

Kristine is hiermee de oudste moeder in de staat Chicago. Dit meldt de Amerikaanse krant Chicago Tribune. Haar 35-jarige dochter Sara Connell probeerde al jaren lang zwanger te worden. Toen dit niet lukte besloot Sara samen met haar man om haar moeder als draagmoeder te vragen. Haar moeder had minder problemen om zwanger te worden. Al bij de tweede ivf-behandeling was zij zwanger van het kind van haar dochter en schoonzoon.

Voor de 61-jarige Kristine was het baren van een kind al even geleden, zij was namelijk 30 jaar geleden voor het laatst in verwachting. Toch is ze het bevallen niet verleerd, alles verliep goed en met een keizersnede is kleinzoon Finnean geboren.

Kristine is niet de eerste oma die haar eigen kleinkind op de wereld zet. In 2008 beviel in Japan ook een vrouw van haar eigen kleinkind. De Japanse was toen ook 61 jaar en deed dit om haar dochter die geen baarmoeder heeft te helpen.