Top
  >  Relatie   >  Vrouw ontdekt via Facebook dat haar man met 3 andere vrouwen getrouwd is

Vrouw facebook man met 3 andere vrouwen getrouwd
Dat foto’s van een geheime liefde online kunnen leiden tot problemen is bekend, maar een Amerikaan maakte het wel heel erg bont. Zijn vrouw ontdekte via Facebook dat hij met nog 3 andere vrouwen is getrouwd.

Een vrouw, uit de Amerikaanse staat South Carolina, zag op Facebook trouwfoto’s van haar man Darnell Pixley. Haar partner stond alleen niet maar haar, maar met een andere bruid op het kiekje. Na wat onderzoek kwam ze erachter dat haar man met nog 3 andere vrouwen in het huwelijksbootje was gestapt.

In totaal 5 keer getrouwd

In totaal is de 49-jarige Pixley 5 keer getrouwd en maar eenmaal geschieden. Zijn eerste huwelijk vond plaats in 1988. In 2008 trouwde hij opnieuw en in 2011 daad hij dat nogmaals. In november 2013 gaf hij zijn jawoord aan de vrouw die hem heeft betrapt.

De echtgenotes waarmee de man trouwde leven allemaal in een andere staat en wisten niet van elkaars bestaan. Pixley is inmiddels gearresteerd en aangeklaagd voor polygamie, meldt de Amerikaanse zender KLTV. Zijn laatste vrouw heeft tegen de politie gezegd dat ze haar huwelijk met hem niet wil opgeven.