Top
  >  Relatie   >  Vrouwen hebben de beste seks met elkaar

Vrouwen hebben de beste seks met elkaar
Dat mannen makkelijker een orgasme hebben dan vrouwen is niets nieuws. Een onderzoek heeft nu aangetoond dat vrouwen betere seks hebben met een vrouw dan met een man.

De Indiana University heeft onder 6.151 mannen en vrouwen, tussen de 21 en 65 jaar, een orgasme onderzoek uitgevoerd. In een enquête moesten de deelnemers hun seksuele voorkeur aangeven, of ze een relatie hebben, hoe vaak ze seks hebben en hun orgasmes beoordelen op een schaal van 0 tot 100. Uit die gegevens bleek dat 63 procent van de vrouwen met een vaste relatie klaar komt tijdens de seks en 83 procent van de mannen.

Vrouwen bezorgen elkaar vaker een orgasme

Hoewel de mannen vaker hun hoogtepunt bereiken, hebben vrouwen gevarieerdere en onvoorspelbare orgasmes. Ook werd duidelijk dat dames met elkaar de beste seks hebben. Van de vrouwen die met een man in bed liggen beleefden 62 procent een hoogtepunt en bij vrouwen die samen tussen de lakens kruipen was dat 75 procent.

Volgens onderzoeker Justin R. Garcia hebben vrouwen betere seks met elkaar omdat ze beter bekend zijn met het vrouwelijk lichaam. Daarnaast voelen vrouwen zich onderling ook zekerder over hun lichaam, waardoor ze zich meer durven laten gaan en makkelijker een orgasme kunnen krijgen.