Top
  >  Relatie   >  Vrouwen hebben op 28ste beste seks


Hopelijk heb je rond je 28ste een vaste partner, want dan blijk je een seksuele piek te beleven. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en daarom hebben vrouwen pas op hun 28ste de beste seks van hun leven.

Terwijl mannen pas op hun 33ste een seksuele piek beleven, hebben vrouwen dit al 5 jaar eerder, meldt de Daily Mail. Dit bleek uit een Brits onderzoek onder 1.281 mensen. De meeste koppels die lang samen zijn hebben minder seks, maar het schijnt er wel beter op te worden. Mensen beleven een piek wanneer zij genoeg ervaring in bed hebben. “Seks wordt beter wanneer je het lichaam van je partner goed kent en weet wat hij of zij lekker vindt. De meeste seks heb je wanneer je net begint met een relatie. De beste seks komt als beide partners elkaars lichaam helemaal kennen,” aldus seksexpert Cox.

Vrouwen hebben het eerder omdat het alles met ervaring te maken heeft. Dames zijn al op een jongere leeftijd actief in bed, waardoor zij ook eerder hun piek beleven. Daarnaast hebben mannen ook meer de tijd nodig om alles onder de knie te krijgen. “Zoals bij de meeste dingen wordt seks beter door het vaak te doen en te oefenen. Bij mannen duurt het bijvoorbeeld even voor ze hun orgasme onder controle hebben en het vrouwenlichaam begrijpen,” vertelt Cox.