Top
  >  Relatie   >  Vrouwen hebben tijdens de herfst minder zin in seks

Het herfstweer heeft invloed op de sekszin van vrouwen. Tijdens dit jaargetijde hebben wij minder behoefte aan seks dan in de andere seizoenen.

Het libido van vrouwen verschilt per seizoen, dit blijkt uit een onderzoek van 100% NL Magazine onder 500 vrouwen. Tijdens de herfst hebben wij het minste behoefte aan een wilde nacht. Op de vraag in welk jaargetijde vrouwen het meest seksueel actief zijn, koos slechts 14 procent de herfst. Tijdens dit gure jaargetijden hebben dames meer behoefte aan intimiteit en een warm lichaam om tegen aan te kruipen in plaats van seks.

De zomer is het ultieme seizoen voor het hebben van seks. 56 procent van de vrouwen geeft aan dat zij in dit jaargetijde het vaakst intiem zijn met hun partner. Op de tweede positie vinden we verassend genoeg de winter. 34 procent geeft aan dat zij tijdens de koude wintermaanden vaker dan normaal hun partner opzoeken in een warm bed.

Opvallend is dat tijdens de lente, toch het seizoen van opbloeiende liefde, vrouwen ook minder behoefte hebben aan seks. 19 procent van de dames duikt tijdens dit jaargetijden het vaakst onder de lakens.