Top
  >  Relatie   >  Vrouwen die een orgasme faken gaan vaker vreemd

Vrouwen orgasme faken gaan vaker vreemd
Fake jij regelmatig een orgasme? Dan is er een kans dat je relatie binnenkort op klappen staat. Volgens onderzoekers gaan vrouwen die een orgasme faken namelijk vaker vreemd.

Justin Lehmiller, een psycholoog van Harvard University, beweert dat vrouwen die een orgasme faken vaker vreemdgaan. Hij kwam tot deze conclusie nadat hij de uitkomsten van een vragenlijst over seks ingevuld door 138 vrouwen en 121 mannen met een relatie had beken. De ondervraagden hadden gemiddeld 3 keer per week seks. Bij de vrouwen kreeg 61 procent een orgasme en bij de mannen kwam 70 procent klaar tijdens hun seksuele ontmoetingen.

Faken om partner te sparen

De wetenschappers concludeerden dat vrouwen vaker een orgasme faken dan mannen. Wij doen dit 18 procent van keren dat we seks hebben, terwijl mannen dit maar 1 op de 20 keer doen. De meeste vrouwen doen dit om zo de gevoelens van hun partner te sparen.

Ook gaf 1 op de 6 vrouwen toe dat ze haar partner had bedrogen. Bij de mannen lag dit percentage op 25 procent. De onderzoekers konden uit antwoorden afleiden dat mannen en vrouwen die een orgasme faken eerder geneigd zijn om vreemd te gaan. Daarnaast bleek ook dat mannen vaker langer samenblijven met een vrouw die regelmatig klaarkomt.