Top
  >  Relatie   >  Vrouwen vinden weekendje weg vreselijke verrassing


Veel dames klagen over het gebrek aan romantiek bij hun partner, toch kunnen zij verrassingen van hun geliefde ook niet altijd waarderen. Een enquête heeft aangetoond dat vrouwen het minst enthousiast worden van een weekendje weg als verrassing.

Uit een onderzoek van British Airways onder 2.000 dames is naar voren gekomen dat 1 op de 3 een weekendje weg als verrassing vreselijk vindt, omdat ze dan geen kans krijgt om zich voor te bereiden. De gemiddelde vrouw wil bij een kleine reis al 7 dagen en 11 uren van te voren gewaarschuwd worden. Uiteraard is het meenemen van de juiste kleren het grootste probleem. Zo gaven de deelneemsters aan minstens 9 outfits nodig te hebben voor een kort uitstapje. Volgens 1 op de 4 vrouwen kan het vergeten van een belangrijk kledingstuk namelijk de verrassing volledig verpesten.

Op zich zijn romantische tripjes wel welkom bij dames, maar alles moet dan wel goed van te voren gepland worden. Daarbij is het voor vrouwen vooral belangrijk om outfits samen te stellen, afwezigheid op het werk te regelen en alvast bezienswaardigheden op de plaats van bestemming uit te zoeken.

Top 10 activiteiten van vrouwen voor vertrek:

  1. Outfits samenstellen
  2. Afwezigheid op het werk regelen
  3. Restaurantjes en bezienswaardigheden uitzoeken
  4. Koelkast leegmaken
  5. Winkelen
  6. Sociale agenda bijwerken
  7. Naar de kapper gaan
  8. Afspreken met vrienden om het tripje te bespreken
  9. Schoonheidsbehandelingen
  10. Diëten