Top
  >  Relatie   >  Vrouwen wegen na 1 jaar huwelijk 10 kilo meer

vrouwen 10 kilo meer
Ongeveer 22 procent van de getrouwde vrouwen komt gemiddeld 10 kilo aan na 1 jaar huwelijk. Dit is gebleken uit onderzoek onder 3.000 getrouwde vrouwen.

De reden waarom de vrouwen aankomen is duidelijk. Maanden voor de bruiloft gaan zij sporten, lijnen en detoxen. Het enige waar de bruid mee bezig is, is om er perfect uit te zien. Hierdoor zijn vrouwen voor de bruiloft alleen maar bezig met hun lichaam.

Maar na de grote dag laten de bruiden zich gaan. Vrouwen zijn dan stukken minder gemotiveerd om te gaan sporten en gezond te eten. Daarnaast troosten de ex-bruidjes zichzelf met voedsel omdat de bruiloft voorbij is. Andere bruiden laten zich flink gaan tijdens de huwelijksreis en sommige vrouwen eten omdat ze niet veel meer hebben te doen.

Na de huwelijksdag vinden vrouwen het een stuk minder belangrijk om een goed lichaam te hebben. De belangrijkste reden voor deze omslag is, is dat ze al voorzien zijn van een man. 42 procent voelt zich te goed bij de haar echtgenoot en 22 procent heeft het gevoel geen indruk meer te hoeven maken op haar partner.

Het gevolg hiervan is dat 19 procent van de mannen kritiek heeft op de gewichtstoename van zijn bruid. Ze proberen hun vrouw aan te sporen om te gaan sporten en gezonder te leven. 30 procent van de mannen geeft ook aan dat ze zelf op dieet gaan om hun vrouw te motiveren om af te vallen.