Top
  >  Relatie   >  Vrouwendingen waar mannen zich aan irriteren


Natuurlijk zijn er genoeg dingen waar wij ons aan ergeren bij mannen. Maar wat zijn nou typische vrouwendingen waar mannen zich aan irriteren?

Zijn schoenen in de gang, de boeren die hij laat en zijn voorkeur voor pizza als ontbijt. Allemaal dingen waar je je als vrouw aan kunt ergeren. Maar omgekeerd zijn er natuurlijk ook dingen waar mannen zich aan irriteren bij vrouwen.

Lenen

Jij en je vriendinnen lenen misschien wel heel makkelijk spullen aan elkaar uit, maar mannen vinden dit een stuk minder vanzelfsprekend. Mannen vinden dat vrouwen slordig zijn en niet goed op hun spullen letten. Dikke kans dat ze hun uitgeleende CD niet meer terugzien. Als je iets leent van een man, zorg er dan voor dat je er goed op blijft letten. Je vriendin vindt het misschien niet erg dat haar sjaal pas na twee maanden terug is, maar je partner kan hier weleens veel zwaarder aan tillen.

Eindeloos online

De eindeloze whatsapp’s met je vriendinnen vindt hij totaal overbodig. Waarom bel je niet gewoon even? Dat gaat een stuk sneller. Eindeloze berichtenstromen op je telefoon en het constant checken van mensen op Facebook zijn hem een doorn in het oog. Wat maakt het uit wat al die andere mensen doen? Zeker als jullie met z’n tweeën zijn, is het beter om je telefoon even in tas te laten.

Jaloezie

We zullen het vaak genoeg ontkennen, maar de meeste vrouwen zijn het weleens. Jaloers. Niet alleen op de buurvrouw die vraagt of jouw man wil helpen om dat schilderij op te hangen, maar ook op onbereikbare Hollywoodsterren zoals Penelope Cruz en Angelina Jolie.

Dit is meestal nergens voor nodig, hij is immers met jou samen. Bovendien vinden mannen het niet prettig als vrouwen jaloers doen. Natuurlijk is een klein beetje jaloersheid niet erg, maar vaak gaat het veel verder. Mannen denken dan dat ze niet vertrouwd worden door hun partner.

Roddelen

Mannen hebben er een hekel aan als vrouwen roddelen. Zeker als het over andere vrouwen gaat, kunnen ze dit vrijwel nooit waarderen. Het is dan ook niet verstandig om onaardige dingen over voorbijlopende vrouwen of serveersters te zeggen als je samen uit eten bent. Als je toch lekker wilt kletsen over andere mensen, kun je dat beter met vriendinnen doen dan met je partner.