Top
  >  Relatie   >  Waar mannen van houden bij vrouwen


Niet alleen vrouwen zoeken bepaalde eigenschappen in een man, ook hij heeft stiekem wel een lijstje met dingen die hij graag terugziet in een vrouw.

Naast een aantrekkelijk uiterlijk is innerlijk vaak hetgeen dat 2 mensen voor langere tijd bij elkaar houdt. Ondanks dat vrouwen vaak een duidelijk beeld hebben van wat ze zoeken in een man, zijn er ook genoeg belangrijke dingen waar een man van houdt bij een vrouw.

Goede luisteraar

Zijn het vaak de vrouwen die klagen dat ze het idee hebben dat hun man niet naar hen luistert, stiekem hebben mannen hier ook een handje vol van. Mannen vinden het ook vervelend wanneer er niet naar hen geluisterd wordt. Een belangrijke eigenschap waarvan een man houd is daarom een vrouw die goed luistert en de tijd neemt om zijn verhaal aan te horen en hem zo nodig te adviseren.

Niet alleen een goed gesprek wordt door mannen gewaardeerd, ook de nodige humor op zijn tijd. Trek daarom zijn aandacht met een goedgeplaatste grap.

Spontaan

Ook spontaniteit is een veelvoudige genoemde eigenschap onder de mannen. Ze hebben graag een vrouw naast zich die ze zonder problemen mee kunnen nemen naar familie en vrienden en die zichzelf vermaakt zonder dat hij heel de avond haar hand vast moet houden. Ook een spontane, gekke actie kunnen de mannen zo af en toe wel waarderen.

Naast spontaniteit ziet een man ook graag de nodige onafhankelijkheid terug in een vrouw. Natuurlijk vind hij het fijn om je zo af en toe te beschermen, hierdoor voelt hij zich op en top man, maar een vrouw die niks zonder haar man kan is een ander verhaal. Zorg dat je leven niet om hem draait, maar dat je ook prima dingen alleen kunt.

Genieten van eten

De meeste mannen zijn gek op eten en letten hierbij op wat lekker is, niet op porties of calorieën. Daarom vinden ze het vaak niet gezellig wanneer ze een vrouw mee uit eten nemen die kiest voor een bord sla in plaats van die sappige steak die op zijn bord ligt. Er is niks mis mee om op je eetpatroon te letten, maar sla hier, zeker in het bijzijn van een man, niet in door.

Naast genieten van lekker eten is ook goed koken een belangrijk punt. Mannen houden van vrouwen die lekker kunnen koken en bereid zijn dit voor hem te doen. Dit komt omdat hij hoogstwaarschijnlijk is opgegroeid met een moeder die elke dag een goed bord eten voor zijn neus zetten en daarom gewend is aan een kokende vrouw. Let wel op, er is niks mis mee als je de rollen eens per week omdraait en hem achter het fornuis zet, wij vrouwen houden namelijk ook wel een man die koken kan.

Verzorgend

Niet alleen zijn voorliefde voor eten heeft hij van zijn moeder meegekregen, ook wordt hij dankzij haar graag verzorgd. Hij wil merken dat je er  voor hem bent en voor hem zorgt, natuurlijk hoef je hier niet in door te slaan door hem het grootste gedeelte van de tijd te bemoederen. Zeker als jullie een kinderwens hebben zal hij deze eigenschap graag in je terug willen zien.

En als laatst, mannen kunnen het ook wel waarderen als een vrouw een goede chauffeuse is. Achter het stuur vinden namelijk heel wat echtelijke ruzies plaats omdat man en vrouw het niet eens zijn over de gehanteerde rijstijlen. Mocht je helaas geen ster achter het stuur zijn, dan voorkom je een hoop gedonder door hem te laten rijden.