Top
  >  Relatie   >  Waar vrouwen van houden bij mannen


Er zullen vast wel een heleboel dingen zijn waar jij persoonlijk van houdt bij mannen, dus misschien zijn de volgende eigenschappen ook wel van toepassing op jouwe prince charming.

Voor iedere vrouw is het lijstje met criteria waaraan hun toekomstige partner moet voldoen verschillend. Toch zijn er een aantal overeenkomsten , die de meeste vrouwen graag zien in mannen. We houden er dan ook van als mannen de onderstaande kwaliteiten bezitten.

1. Met kinderen kunnen omgaan
Vrouwen denken over het algemeen veel na over het krijgen van kinderen met hun huidige partner. Zo heb je de namen al bedacht, als het een jongen of een meisje wordt. Wat je ook graag wil weten is of je partner goed overweg kan met kinderen en of hij vader materiaal is. Als je man met zijn ogen rollen, zodra jij weeïg wordt bij het zien van een baby, dan krijg jij misschien wel een verkeerde indruk over zijn gedachten ontremd kinderen. Dus als een man grappige gezichten trekt en lekker gek kan doen met kinderen, dan smelt je als sneeuw voor de zon.

2. Met de schoonfamilie opschieten
Waar vrouwen ook van houden bij mannen, is als ze met goed kunnen opschieten met hun schoonfamilie. Er moet een juiste balans zijn waarin je partner dicht bij jouw familie staat, maar niet zo dichtbij dat jij je eraan ergert. Je wilt natuurlijk wel dat hij welkom blijft als schoonzoon en dat je trots op hem kan zijn.

3. Zich netjes verzorgen
Als mannen er netjes en verzorgd uitzien, dat is ook iets waar vrouwen van houden. Ze moeten natuurlijk niet meer tijd nodig hebben dan wij voor de spiegel, want dat is een beetje teveel van het goede. Zolang hij nog een ruwe mannelijkheid uitstraalt, zonder eruit te zien als een holbewoner, kunnen ze ons hartje sneller doen slaan.