Top
  >  Relatie   >  Wat zegt zijn kerstcadeau over jullie relatie?

Wat zegt zijn kerstcadeau over jullie relatie
Kerst is een feest waarbij het draait om samenzijn met je geliefde. Krijg je tijdens deze dagen een cadeau van je partner? Dan zegt dit kerstcadeau veel over jullie relatie.

Heel veel vrouwen vinden het fijn om met de Kerst verwend te worden met een cadeau. Dit kerstcadeau is ook de perfecte manier om jullie relatie te beoordelen. Mannen zijn immers niet altijd even open over hun gevoelens. Zijn cadeau verraadt echter het één en ander. Zeker als je nog niet zo lang samen bent, maar ook als jullie al jaren samen zijn zegt zijn kerstcadeau veel over jullie relatie.

Cd

Als je met de kerstdagen een cd krijgt, betekent dit dat hij niet al te veel moeite voor jouw cadeau heeft gedaan. De kans is groot dat hij er last minute nog één op de kop heeft getikt. Zijn toewijding aan jullie relatie is dan ook niet groot. Dit alles gaat natuurlijk niet op als hij zelf een cd voor jou heeft samengesteld.

Computerspel

Op het eerste gezicht lijkt een computerspel een verschrikkelijk geschenk. Het is immers meer een cadeau voor hem dan voor jou. Ondanks dat het misschien egoïstisch lijkt, is hij juist door jou geïntrigeerd. Hij wil door te gamen samen tijd doorbrengen en je leren hoe je dit soort spelletjes speelt.

Keukenapparaat

De meeste van ons worden niet bijzonder blij als ze een keukenapparaat zoals een blender, toaster, mixer of koffiemachine onder de boom vinden. Toch is dit niet zo’n slecht cadeau. Hij ziet namelijk toekomst in jullie relatie. Hij vindt het duidelijk niet erg als je elke ochtend koffie voor hem zet of zijn brood roostert.

Lingerie

Als je een prachtig lingeriesetje onder de boom vindt, is zijn boodschap niet zo voor de hand liggend als je in eerste instantie zou denken. Hij wil absoluut dat jij er voor hem sexy uitziet in het niemendalletje, maar hij wil ook dat jij je mooi en vrouwelijk voelt bij hem. Als hij ook nog eens de juiste maat heeft gekocht, dan weet je zeker dat het goed zit.

Parfum

Parfum is een geschenk waar heel veel vrouwen blij van worden. Als hij bij het vinden van een geur voor jou hulp heeft gevraagd aan een andere vrouw, dan wil hij moeite voor je doen. Als hij jouw favoriete parfum heeft gekocht, weet hij wat jij fijn vindt en is hij zeker een blijvertje.

Sieraad

Als hij jou een sieraad geeft, ben jij heel belangrijk voor hem en is hij echt bezig met jullie relatie. Juwelen kosten niet alleen veel geld, maar het is ook tijdrovend om de juiste ketting, oorbellen, ring of armband te vinden. Wanneer hij dit voor je over heeft, ziet hij jullie nog lang samen. Ook wil hij jou graag iets geven waardoor je elke dag aan hem kunt denken.

Het cadeau dat je hebt gevraagd

Krijg je met Kerst het cadeau dat je had gevraagd, dan is hij echt dol op je. Misschien vind jij dat hij weinig inspiratie heeft en niet spontaan is, maar dit cadeau geeft juist aan dat hij jou alles wilt geven wat voor hem mogelijk is. Het bewijst dat je een liefhebbende en trouwe man hebt.