Top
  >  Relatie   >  4-jarig meisje met kanker ’trouwt’ met favoriete verpleger

meisje kanker trouwt verpleger
De 4-jarige Abby Sayles heeft leukemie. Ondanks dat het meisje kanker heeft, beleefde ze onlangs de mooiste dag van haar leven. Ze mocht trouwen met haar favoriete verpleger.

De zieke Abby ligt in een ziekenhuis in New York. Daar werd haar hart gestolen door Matt Hickling, die al een jaar lang haar verpleger is. De kleuter verklapte aan haar moeder Renee dat ze dolgraag met Matt wilde trouwen. Toen de verpleger en het ziekenhuis dit hoorden, besloten ze om een bruiloft te regelen.

Prachtige ceremonie

Het meisje kreeg een mooie witte jurk en een bruidsboeket en Matt droeg voor de speciale gelegenheid een tuxedo shirt. Tijdens de ceremonie vroeg Abby zelf aan Matt of hij met haar wilde trouwen en wisselden ze snoeptrouwringen uit. Na de plechtigheid was het tijd voor taart en reed de bruidegom zijn bruid rond in een speelgoedauto met daarop de woorden Just Married.

Volgens Renee heeft haar dochtertje een aantal terugslagen gehad, maar zijn haar vooruitzichten inmiddels goed. Abby heeft genoten van haar mooie dag en vindt het geweldig om getrouwd te zijn. Haar moeder hoopt dan ook dat het meisje ondanks haar ziekte later toch kan terugkijken op een goede tijd in het ziekenhuis.