Top
  >  Familie   >  8-jarig meisje krijgt botoxinjecties van moeder


Voor de meeste moeders gaat het volwassen worden van hun dochter veel te snel, maar voor de Engelse moeder Kerry kan het niet snel genoeg gaan. Om te zorgen dat haar dochter later een ster wordt, geeft ze haar nu al botoxinjecties en ontharingsbehandelingen.

De 8-jarige Britney Campbell is gek op dansen en mode en houdt er net als elk ander meisje van om make-up op te doen. Toch verschilt zij erg van haar leeftijdsgenootjes. Haar moeder Kerry geeft haar namelijk om de drie maanden een botoxbehandeling in haar voorhoofd, lippen en rond haar ogen, zo meldt The Sun. De 34-jarige moeder doet dit niet om medische redenen, maar puur om haar dochter er mooier op te maken.

Niet alleen botoxinjecties zijn de normaalste zaak van de wereld voor de 8-jarige, ook ondergaat zij nu al waxbehandelingen om het groeien van lichaamshaar tegen te gaan. Kerry is ervan overtuigd dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met deze absurde cosmetische ingrepen. De moeder vertelt tegen de Engelse krant dat ze dit doet om haar dochter te helpen een superster te worden. Ze is er trots op dat haar dochter een van de jongste botoxgebruiksters ter wereld is.

De botoxinjecties worden door moeders zelf uitgevoerd, want dit zou later enorm in de kosten schelen. Ook met waxen kun je volgens Kerry niet vroeg genoeg beginnen. Britney ondergaat nu al ontharingsbehandelingen zodat ze in de pubertijd geen overtollige haargroei krijgt. Er is al aardig ingepraat op Britney, want de 8-jarige wil binnenkort een borstvergroting en ook haar neus wil ze graag laten bewerken.

post a comment