Top
  >  Relatie   >  Valentijnscadeaus die je hem niet moet geven

Valentijnscadeaus voor hem
14 februari komt er weer aan en op die dag geef je jouw geliefde natuurlijk een valentijnscadeau. Om je daarbij te helpen vind je hieronder 10 valentijnscadeaus die je hem niet moet geven.

Valentijnsdag is het perfecte moment om jouw man of vriend te laten zien hoeveel je van hem houdt. Het vinden van het juiste cadeau kan alleen wel heel lastig zijn. Waarmee je hem verrast hangt natuurlijk ook af van hoelang jullie al samen zijn, maar de volgende valentijnscadeaus moet je hem in ieder geval niet geven.

Bloemen

Hoewel veel vrouwen dol zijn op bloemen, gaat dit voor de meeste mannen niet op. Ondanks dat hij het waarschijnlijk niet hardop zegt, is zijn eerste gedachte: “Is er iemand overleden?” Bijna alles is dan ook een beter valentijnscadeau dan bloemen met uitzondering van een One Direction of Justin Bieber cd.

Huishoudelijke spullen

Ondanks dat het misschien vreemd klinkt, zijn er toch altijd mannen die huishoudelijke spullen krijgen op 14 februari. Een stofzuiger, een mixer of andere praktisch spullen zijn alles behalve romantisch. Wil je hem toch iets geven voor thuis? Verwen je man dan met een lekker diner en met een massage.

Ondergoed en sokken

Ondergoed en sokken zijn een heel slecht cadeau voor Valentijnsdag. Want je eigenlijk zegt is: “Het is zo moeilijk om voor jou iets te vinden!” Daarnaast heeft je partner waarschijnlijk ook moeite gedaan voor jouw verrassing, waardoor je echt niet zoiets achteloos kunt geven.

Sportschoolabonnement

Geef je man absoluut geen sportschoolabonnement als valentijnscadeau, zelfs niet als hij het kan gebruiken. Want je zegt hier eigenlijk mee: “Ik houd niet van je zolang je dik bent.” Er zijn betere dagen en manier om zijn gewichtsprobleem te bespreken. Dit neemt overigens niet weg dat je hem wel iets sportiefs, zoals fietskleding of surflessen, kunt geven.

Parfum

Op Valentijnsdag kun je een parfum beter achterwegen laten, ondanks dat dit soms een succes kan zijn. Met feestdagen of met hun verjaardag krijgen mannen vaak een geur cadeau. De kans is dan ook groot dat hij er al een aantal heeft staan, waardoor nog een parfum alleen maar stof gaat vangen.

Kleding

Hoewel we allemaal willen dat onze man er leuk uitziet, kun je hem beter geen kleding geven. Veel vrouwen kiezen iets wat zij leuk vinden en niet past bij zijn smaak. Ook wordt er vaak iets gekocht wat hij niet gebruikt, zoals een pyjama. Toch voelt je partner zich verplicht om het item een aantal keer te dragen voordat hij het begraaft in zijn kledingkast.

Vrouwencadeaus

Geef een man geen vrouwencadeaus of beter gezegd iets dat eigenlijk voor jezelf bedoeld is. Het doel van het uitwisselen van cadeaus is immers dat je er allebei één ontvangt. Dus hoe mooi je ook die tickets voor een musical of die nieuwe romantische komedie verpakt, het is en blijft iets wat jij wilde hebben.

Teddybeer

Ons hart begint misschien te smelten bij het zien van een schattige knuffel, maar bij mannen gaat dit niet op. Hoewel volwassen mannen blijven houden van computerspelletjes hebben ze teddyberen en andere knuffels echt achter gelaten in hun kinderjaren. De enige teddy die ze willen, is jou zien in een sexy teddy.

Chocolade

Ondanks dat er gezegd wordt dat de liefde van de man door de maag gaat, is chocolade geen geschikt valentijnscadeau. Een hartvormige doos met heerlijke bonbons is romantisch in jouw ogen, maar de meeste mannen zijn simpelweg geen romantische zielen. Je kunt hem beter verrassen met een lekkere fles wijn of een goede likeur.

Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn een handig cadeau, maar niet voor Valentijsdag. Wat als je hem een cadeaubon geeft denkt hij: “Ze heeft geen idee wat ik wil en ze heeft niet eens de moeite gedaan om een gok te wagen.” Kortom, dit geschenk zegt totaal niets over hoeveel hij voor jou betekent.