Top
  >  Algemeen   >  2-jarig meisje in speelgoedauto krijgt bekeuring van politie

meisje speelgoedauto bekeuring politie
Na een 3-jarig jongetje dat een boete kreeg voor wildplassen, heeft nu ook een 2-jarig meisje een bekeuring gehad. Het kind reed in haar speelgoedauto toen zij door de politie op de bon werd geslingerd.

De 2-jarige Za’Dariyah Mishaw, uit Jacksonville in de Amerikaanse Staat Florida, maakte een rondje in haar speelgoedauto over de parkeerplaats toen de politie op haar af kwam rijden met zwaailichten. Het meisje werd staande gehouden en de agenten gaven haar een bekeuring van 4 dollar. Het is onduidelijk of Za’Dariyah te hard reed of haar richtingaanwijzer niet had gebruikte, maar ze werd in ieder geval bekeurd voor een verkeersovertreding.

Speelgoedauto is gevaar op de weg

De agenten schreven de bekeuring natuurlijk uit als een grapje, maar lieten ook weten dat het verkeer gevaarlijk kan zijn voor een peuter. Want een speelgoedauto wordt weleens over het hoofd gezien. “Het duurde wel even voordat we haar te pakken konden krijgen,” vertelt een agent aan First Coast News.

Volgens de oom van Za’Dariyah heeft de politie een goede indruk op het meisje gemaakt. Hij noemt het een heel grappig moment en voor zijn nichtje was het een bijzondere ervaring.

https://www.youtube.com/watch?v=0vopqdrzwqw