Top
  >  Familie   >  Kinderrechter mishandelt gehandicapte dochter


Een schokkend Youtube filmpje zorgt voor veel ophef in Amerika. In het filmpje mishandelt een kinderrechter zijn gehandicapte dochter.

De Amerikaanse kinderrechter William Adams mishandelt zijn gehandicapte dochter met een leren riem. In het filmpje is ook te zien dat de moeder van het meisje haar met een riem slaat. Het meisje, Hillary, wordt mishandeld omdat ze gebruik maakte van internet.

De dochter van de kinderrechter had een afwijking aan haar hersenen, waardoor ze extreem gefixeerd was op technologie. Haar vader had haar verboden om internet te gebruiken. Het meisje nam het filmpje 7 jaar geleden zelf op met een webcam. Ze durfde het vorige week pas op internet te zetten, na een ruzie met haar vader aan de telefoon.

Haar ouders zijn een paar jaar terug al gescheiden vanwege de mishandeling. De moeder is van haar man gescheiden, omdat ze zelf ook mishandeld werd. Ze zou door haar man zijn gedwongen om mee te werken aan de mishandeling van hun dochter. Ze heeft enkele jaren terug al haar excuses aan Hillary aangeboden. Kinderrechter William Adams kan niet vervolgd worden vanwege de mishandeling, omdat zijn dochter inmiddels meerderjarig is.

Pas op, dit filmpje bevat schokkende beelden.
https://www.youtube.com/watch?v=Wl9y3SIPt7o