Top
  >  Familie   >  Moeder verkoopt maagdelijkheid van haar 12 dochters

Moeder verkoopt maagdelijkheid dochters
In Colombia is een moeder gearresteerd voor het prostitueren van haar kinderen. De vrouw verkocht de maagdelijkheid van haar 12 dochters.

De Colombiaanse Margarita de Jesus Zapata Moreno liet haar dochters op hun 12de voor geld ontmaagden. De 45-jarige vrouw verkocht de maagdelijkheid van de 12 meisjes voor ongeveer 150 euro per stuk. Hierna bleven ze gedwongen werken in de prostitutie, zodat Margarita haar rekeningen kon betalen.

10 jaar gevangenisstraf

De zaak kwam aan het licht toen een 16-jarige zwangere dochter van de vrouw naar de politie stapte. Het meisje moest van haar moeder abortus laten plegen, maar dit wilde ze niet. Naast Margarita de Jesus Zapata Moreno is ook de 51-jarige Tito Cornelio Daza opgepakt. Hij is de biologische van de van de ongeboren baby. Margarita, die alle beschuldigingen ontkent, kan veroordeeld worden tot 10 jaar gevangenisstraf.

De vrouw heeft in totaal 14 kinderen. Naast de 12 meisjes heeft ze ook nog een zoontje van 11 jaar en een dochtertje van 9, die allebei niet in de prostitutie werkten. Deze kinderen zijn opgevangen door hulpdiensten, meldt de Daily Mail.