Top
  >  Familie   >  Top 5 Sinterklaascadeaus voor kinderen


Hoewel Sinterklaas pas aankomend weekend aankomt, zijn de pakjespieten al druk in de weer. Om alle pakjespieten van Nederland daarmee een handje te helpen vind je hier de top 5 Sinterklaascadeaus voor kinderen.

Ondanks dat het nog vele nachtjes slapen is tot 5 december zijn de pieten van Sinterklaas alweer volop aan het werk. Helaas is het voor alle pieten niet altijd even gemakkelijk om het juiste cadeau te vinden. Mocht jij zo’n piet zijn, dan staat hieronder de top 5 Sinterklaascadeaus voor kinderen. Al deze spelletjes en speelgoed zijn dit jaar als winnaar uit de bus gekomen van de Speelgoed van het jaar 2012 verkiezing.

Nijntje verstoppertje spelen


In Nijntje verstoppertje spelen gaan kinderen op zoek naar Nijntje die ergens in de kamer moet worden verstopt. Nijntje helpt de kleine zoekertjes hierbij een handje door om de 10 seconden iets te roepen.

Leeftijd: 1 tot en met 4 jaar
Prijs: 14,99 euro

Tiptoi Starter Set stift en boek


Tiptoi is een leersysteem waarmee kinderen op spelenderwijs de wereld ontdekken. In het boek wordt de boerderij tot leven gebracht door met een stift op een afbeelding of tekst te klikken en dan klinken er geluiden, gesproken tekst of muziek.

Leeftijd: 4 tot en met 7 jaar
Prijs: 39,95 euro

Kurio 7 Kindertablet


Kurio is een Android tablet bedoeld voor kinderen. Door een ouderlijk toezichtsfilter zijn 460 miljoen websites in kaart gebracht en deze zijn in te stellen naar leeftijd, categorie, blacklist of whitelist. Er kunnen 8 profielen aangemaakt worden en voor elk kan bepaald worden welke sites en applicaties bezocht mogen worden en voor hoe lang.

Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar
Prijs: 149 euro

Boom Boom Balloon


Boom Boom Balloon is zenuwslopend spel waarbij je omstebeurt gooit met de dobbelsteen en stokjes in de ballon klikt. De ballon wordt steeds groter en als deze eenmaal knapt door het stokje dat jij er in hebt geprikt heb je verloren.

Leeftijd: 6 plus
Prijs: 19,99 euro

Stenen Tijdperk


Stenen Tijdperk is een strategisch bordspel voor de hele familie. In het spel probeer je te overleven tijdens het Stenen Tijdperk. Zo ontwikkel je gereedschap, verzamel je grondstoffen en jaag je op dieren.

Leeftijd: 12 tot en met 99 jaar
Prijs: 39,95 euro