Top
  >  Familie   >  6 leuk Vaderdag cadeaus


Op zondag 17 juni is het weer Vaderdag. Wil jij de vader van jouw kinderen lekker in de watten leggen met een Vaderdag cadeau? Neem hem de derde zondag van de maand dan mee op een leuk uitje.

Jij bent laatst waarschijnlijk lekker verwend met Moederdag. Nu is het jouw beurt om jouw man een leuk dagje te bezorgen met Vaderdag. Jullie zijn die dag waarschijnlijk allemaal vrij, dus ga lekker met het hele gezin op stap! Natuurlijk kun je ook gelijk jouw eigen vader verwennen met een Vaderdag cadeau en met heel de familie iets leuks gaan doen.

Weekendje weg

Ga er een weekendje op uit met het hele gezin. Met een klein kindje is een stedentrip geen heel goed plan, maar een huisje huren op de Veluwe of Ardennen kan ook heerlijk zijn! Ga lekker een weekend lang ontspannen, uit eten, winkelen en leuke dingen doen met jullie kinderen.

Voetbal

Vergeet niet dat op 17 juni Nederland speelt tegen Portugal. Grote kans dat je man hiervoor wil thuis blijven! Zorg dat je op tijd thuis bent of verras hem met een gezellige voetbalavond. Ga barbecueën, haal een kratje bier in huis, nodig wat vrienden uit en jouw man heeft waarschijnlijk de beste Vaderdag van zijn leven!

Sportieve uitjes

Maak zijn Vaderdag onvergetelijk en trakteer hem op een sportief uitje. Je kunt hierbij denken aan indoor skydiven, paragliden, vliegtuig besturen of off-road rijden. Wil je liever iets met het hele gezin doen? Dan is een indoor skibaan of watersportcentrum zoals Snowworld en Dutch Water Dreams een leuk idee! Hier kunnen namelijk zowel kinderen als volwassen zich uitleven!

Pretpark

Als je iets leuks wil doen met de hele familie, valt een bezoekje aan een pretpark altijd goed in de smaak. Vooral een pretpark als de Efteling is leuk voor jong en oud. Houd er wel rekening mee dat het erg druk kan zijn op dit soort dagen!

Rondleiding voetbalclub

Heb jij een man en zonen die fan zijn van een bepaalde voetbalclub? Dan is een rondleiding door het stadion van hun favoriete club een uniek uitje waar je hen zeker blij mee maakt. Tot slot kunnen jullie ergens op een terras of in een café voetbal gaan kijken en de dag is helemaal compleet!

Dagje Amsterdam

In Amsterdam is voor ieder wat wils. Jij kan lekker gaan winkelen, jouw man kan ’s avonds voetbal kijken op een terras en jullie kunnen voor de kinderen naar Madame Tussauds of The Dungeon. Maak er dan ook een gezellige dag van en ga met het gezin een dagje naar Amsterdam. Als je al vaak in Amsterdam komt, zijn andere grote steden die koopzondagen hebben, zoals Den Haag en Rotterdam, natuurlijk ook leuk om te bezoeken.