Top
  >  Lifestyle   >  Pil voor fris ruikende vagina

Hoe goed we onszelf ook wassen, vagina’s hebben van nature niet de aller lekkerste geur. Maar daar is nu iets op gevonden, een oplosbare aardbeienpil die zorgt voor een beter geur en smaak.

Linger is een oplosbare pil die je moet aanbrengen in je vagina en zorgt voor een betere geur en smaak van de intieme zone. Vooral mannen zouden hiervan profiteren tijdens orale seks. De vaginale pil is een natuurlijk product en geeft een aardbeien geur en smaak af wanneer een vrouw seksueel opgewonden is. De pil heeft ongeveer een uur nodig om helemaal op te lossen, maar de effecten schijnen veel langer merkbaar te zijn.

Sinds enkele maanden is Linger op de markt en volgens de makers moet het het seksleven van vrouwen verbeteren. Toch stuit het middeltje op veel kritiek. Zo wordt er gezegd dat het product maar één doel heeft: vrouwen een nog onzeker gevoel geven over hun lichaam. Ook mannen zitten niet te springen om de aardbeienpil omdat het een kunstmatige smaak zou hebben, net zoals een eetbare slip.