Top
  >  Wonen & Interieur   >  Mooie multifunctionele tafels voor in huis

Een tafel betreft doorgaans een belangrijk meubelstuk in huis. Dit heeft alles te maken met de centrale rol die een tafel bij diverse activiteiten speelt. Het is dan ook van belang dat een tafel multifunctioneel is. Je moet aan tafel kunnen dineren en borrelen. Maar het is ook plezierig als er aan tafel gespeeld en gewerkt kan worden. Naast functioneel moet de tafel natuurlijk ook een fraaie uitstraling hebben. 

Méér dan een meubelstuk 

Doordat een tafel voor veel doeleinden wordt gebruikt, heeft hij vaak een centrale plek in huis. Dit zorgt ervoor dat naast de functionaliteit ook de uitstraling van de tafel belangrijk is. De tafel staat in het zicht en dus wil je dat hij past bij de rest van het interieur. De tafel moet dus een multifunctioneel en mooi meubelstuk zijn. Maar een tafel die aan deze criteria voldoet, is eigenlijk meer dan een meubelstuk. Het is de plek waar men samenkomt. Aan tafel wordt geleefd en er worden herinneringen gemaakt. Gezien de belangrijke rol die dit meubelstuk speelt, is het raadzaam om te investeren in kwaliteit. Kijk voor mooie tafels van hoogwaardige kwaliteit op https://njojbrandstore.nl/.

Tafelbladen van verschillende houtsoorten  

Ieder interieur is weer anders en daardoor is er behoefte aan verschillende soorten tafels. Heb jij bijvoorbeeld een industriële inrichting? Dan wil je uiteraard een tafel hebben die past bij deze woonstijl. Gelukkig is het aanbod tafels groot. Er zijn tafelbladen in verschillende houtsoorten verkrijgbaar en ook de onderstellen worden in diverse uitvoeringen geleverd. In een industriële inrichting past een tafelblad van dennenhout of eikenhout heel goed. Wanneer je deze houtsoorten met een industrieel onderstel combineert is de look compleet. Zoek je juist een tafel in een warme kleur? Kies dan voor een tafelblad dat is gemaakt van notenhout. Deze houtsoort heeft dankzij de kleur namelijk een hele warme uitstraling. Voor welk tafelblad kies jij? 

Zo maak je jouw tafel compleet 

Een mooi tafelblad vormt uiteraard de basis voor een mooie tafel. Maar de tafel is nog niet compleet zonder een bijpassend onderstel. Ook voor de onderstellen geldt dat ze in verschillende uitvoeringen te verkrijgen zijn. Van een matzwart onderstel tot een zilverkleurig onderstel. Je kunt jouw tafel dus echt volledig personaliseren. Hierdoor wordt het mogelijk om een unieke tafel te creëren die helemaal in jouw interieur past. Wil je het geheel écht compleet maken? Kies dan ook voor mooie bijpassende barkrukken. Een hoge tafel is fijn om aan te kunnen hangen. Maar een set comfortabele barkrukken kan bij jouw tafel eigenlijk niet ontbreken.