Top
  >  Algemeen   >  Onderzoek wijst uit: Mannen zijn dommer dan vrouwen

Mannen dommer dan vrouwen
Eigenlijk hadden we er geen onderzoek voor nodig, maar nu is het dan toch officieel. Mannen zijn dommer dan vrouwen!

Het gerenommeerde British Medical Journal heeft geconcludeerd dat mannen dommer zijn dan vrouwen. De studie is gebaseerd op de Darwin Awards, die jaarlijks worden uitgereikt aan mensen die op de meest belachelijke manieren zijn overleden. 89 procent van de genomineerden waren mannen.

Onder de malloten zaten 2 mannen die elkaar hadden uitgedaagd om zo lang mogelijk op de spoorweg te blijven liggen. Omdat beide genieën niet wilden verliezen, werden ze door de trein overreden. Een ander slim duo maakte een selfie met een wilde olifant en moest dat met de dood bekopen. Verder was er nog een terrorist die een briefbom verstuurde, maar vergeten was om genoeg postzegels te plakken en het pakket terugkreeg.

Mannen zijn idioten en doen idiote dingen

Verder blijkt uit het rapport dat mannen vaker op de spoedeisende hulp belanden door toevallige ongevallen of door sportblessures. Ook hebben ze meer kans om te overlijden bij een verkeersongeval. De onderzoekers bestempelen die statistieken als het ‘idiotenrisico’, een onnodig risico waarbij de beloning verwaarloosbaar is of niet bestaat. Het onderzoek wordt dan ook afgesloten met de volgende stelling: “Mannen zijn idioten en doen idiote dingen”.

Klik hier voor een aantal domme dingen die mannen doen