Top
  >  Relatie   >  Rechter stopt huwelijk 90-jarige man en jonge tiener

Rechter-stopt-huwelijk-90-jarige-man-en-minderjarige
Gisteren werd bekend gemaakt dat in Saoedi-Arabië een trouwerij had plaatsgevonden met een enorm leeftijdsverschil. Nu hebben lokale autoriteiten besloten een einde aan de absurde zaak te maken. Een rechter heeft bepaald dat het huwelijk tussen de 90-jarige man en de jonge tiener moet worden gestopt.

De bruid van 15 jaar was ontzettend overstuur en besloot zichzelf op te sluiten na de echtverbintenis. Volgens de website Gulf News troffen familieleden haar in tranen aan terwijl de trouwjurk gescheurd op de grond lag. De bruidegom mocht daarom niet meer bij zijn nieuwe vrouw in de buurt komen. De bejaarde man startte vervolgens een rechtszaak omdat hij ongeveer 13.000 euro voor de trouwpartij aan haar ouders had betaald. Toch is de rechter tot de conclusie gekomen dat het huwelijk tussen de 90-jarige man en de jonge tiener moet worden gestopt.

De uitspraak houdt verder wel in dat familieleden van het meisje de bruidsschat moeten terugbetalen. Dit wordt wel een lastige situatie aangezien het geld allang is opgemaakt. De echtgenoot voelt zich op dit moment vreselijk, hij wil simpelweg zijn vrouw terug en niet de biljetten.