Top
  >  Mode & Beauty   >  Sjaals voor de herfst


Vorige week kon je nog in je T-shirt naar buiten, nu zit je te bibberen met je blazertje. Heb jij nog geen zin in je winterjas? Draag dan een van deze sjaals voor de herfst over je blazer.

Deze week was de zomer wel heel duidelijk voorbij. Het regent, het waait en het is een stuk kouder. Een dun jasje is opeens niet meer genoeg om je warm te houden. Als je nog geen zin hebt om je dikke winterjas aan te trekken, houden deze sjaals je nog even warm.

De blaadjes die van de bomen vallen, hebben vaak de mooiste kleuren. Ga mee in de herfstsfeer met een bijpassende sjaal. De gele sjaal van Blend heeft vrolijke kwastjes en kost 27,95 euro. De rode sjaal heeft een ingebreid vlechtpatroon en is voor 29,95 euro te koop bij Esprit.

Een echte trend dit najaar is nepbont. Als je een bontjas iets te veel van het goede vindt, kun je kiezen voor een harige sjaal. De donkere sjaal van Carter & Davis is lekker lang, zodat je hem goed om je nek kunt wikkelen. De sjaal kost 44,95 euro. Het korte bontje van H&M staat ook goed als je niet buiten bent, deze kost 14,95 euro.

Als je niet houdt van wapperende uiteinden, kun je kiezen voor een colsjaal. Hierbij zitten de uiteinden aan elkaar vast. Sla hem 3 keer om je nek voor een korte, warme sjaal of draag hem 2 keer omgeslagen als het iets minder koud is. De lichte sjaal kun je vinden bij Esprit voor 32,95 euro. De donkere grof gebreide is van Pieces en kost 16,95 euro.