Top
  >  Lifestyle   >  Slapen onder moderne dekbedovertrekken


Je bed gebruik je zo goed als elke nacht. Daarom is een goed matras belangrijk, maar ook een fijn dekbedovertrek! Hier vind je inspiratie voor moderne dekbedovertrekken.

 Je bed is groot, waardoor er ook veel van te zien is. Een mooi overtrek staat niet alleen leuk, het geeft je kamer ook een hele andere look. Als je kunt variëren met dekbedovertrekken, heb je eigenlijk elke week een andere slaapkamer. Zo kun je altijd slapen onder je favoriete moderne dekbedovertrek!

Snurk


De dekbedovertrekken van Snurk hebben hun eigen verhaal. Van dit dekbedovertrek ‘Le Clochard’ en de matrashoes ‘Le Trottoir’ gaat namelijk een deel van de opbrengst naar de stichting zwerfjongeren. Maar de prints op de dekbedden zijn ook heel bijzonder. Als je een witte overtrek zoekt met iets aparts, heeft Snurk ook nog dekbedden met de print van een BH, sokken, een overhemd of een echte hond.

Cinderella


Als je meer houdt van rechte lijnen en vlakken, ben je bij Cinderella op het juiste adres. Rechte lijnen zijn helemaal niet saai, zeker niet als je gaat voor felle kleuren. Met de gekleurde strepen vrolijk je je slaapkamer helemaal op. Het geblokte dekbed is natuurlijk leuk als de rest van de kamer ook zwart, wit en grijs is. Maar ook tegen een muur met een effen knalkleur staat deze overtrek heel leuk.

H&M


Bij H&M vallen de blaadjes niet alleen buiten. Ook dit herfstige dekbed is bezaaid met bladeren. Door de zwart witte print vallen de kussens helemaal niet op. Met de zwart witte streepjesprint kun je veel dingen combineren. Vooral gekleurde kussens of een effen sprei staan heel leuk op dit dekbedovertrek.