Top
  >  Mode & Beauty   >  Vrouw bewijst dat mannen puur naar uiterlijk kijken bij daten

Vrouw bewijst mannen puur naar uiterlijk kijken daten
Hoewel er vaak gezegd wordt dat het innerlijk belangrijker is dan uiterlijk, heeft een vrouw bewezen dat mannen puur naar uiterlijk kijken als het om daten gaat. Alli Reed creëerde het ergste datingprofiel ter wereld, maar plaatste hierbij wel foto’s van een mooie vrouw.

Columniste Alli Reed wilde bewijzen dat mannen zich heus niet alleen aangetrokken voelen tot vrouwen op basis van hun uiterlijk. Ze maakte daarom het verschrikkelijkste online datingprofiel ooit. Zo gaf ze aan verwend, racistisch, gemeen, lui, werkloos en uit op geld te zijn. Daarnaast kan ze ook heel goed een zwangerschap faken, vindt ze het leuk om koffie uit de handen van daklozen te slaan en heeft ze een zwak voor drank en drugs. Bij het profiel plaatste Reed een foto van haar vriendin Rae Johnston, die haar geld verdient als model.

In minder dan 24 uur ontving de vrouw 150 reacties. Hoewel Alli Reed wel een paar berichten had verwacht, had ze nooit gedacht dat zoveel mannen bereid waren om een mooie vrouw met zo’n verschrikkelijk karakter te daten. Nadat ze 500 reacties had ontvangen vond ze het dan ook tijd worden om alle mannen af te wimpelen. Ze deed dit met de woorden: “Probeer te achterhalen hoe je gelukkig kan zijn en zoek iemand die je leven zelfs beter maakt. En het belangrijkste: Stop nu met mij berichtjes te sturen, eikels!”

https://www.youtube.com/watch?v=g73dAd87uh0