Top
  >  Mode & Beauty   >  Warme leggings voor de herfst


In Nederland is het weer maar heel af en toe geschikt voor blote benen. Meestal hebben we een panty nodig om de kou te vermijden. Nu het weer omslaat is een lekkere warme legging voor de herfst ook erg fijn.

Onder een jurkje of een lang shirt, een legging is op meerdere manieren te combineren. Ze zijn vaak een stuk warmer dan een dunne panty. Zeker in de herfst en in de winter is een legging daarom geen overbodige luxe. Hieronder vind je drie soorten leggings ook nog eens fashionable verantwoord zijn.

Leer


Leren leggings moet je goed combineren. Gebruik liever geen dierenprints, want hierdoor wordt het al snel ordinair. Een leren legging staat heel stoer boven korte laarsjes. Met een paar kleurige pumps krijgt je look wat meer vrouwelijke glamour.

Donkere details


Vind je een zwarte effen legging eigenlijk te saai? Kijk dan naar een mooie donkere legging met een subtiel detail. Een opengewerkte legging bijvoorbeeld, of een legging met knoopjes aan de onderkant. Leggings met een subtiele lichtere print erover staan vaak ook heel mooi onder een donker jurkje. In plaats van simpel zwart kun je ook eens kiezen voor blauw, donkerpaars of grijs.

Opvallen met print


Zoek je nog iets om dat zwarte jurkje mee op te vrolijken? Je kunt een saaie outfit wat spannender maken door een legging te dragen met een opvallende print. Als je een opvallende legging kiest met een print of een knalkleur, kun je de rest van je outfit beter wat rustiger houden. Zo krijgen je benen alle aandacht!
Onnodige woordherhaling pas dit aan.