Top
  >  Relatie   >  Wat mannen naast het uiterlijk aantrekkelijk vinden aan een vrouw


Geloof het of niet maar er zijn meer dingen waardoor een man aangetrokken wordt tot een vrouw, dan haar uiterlijk. Wanneer het tot serieuze relaties komt vindt een man dit juist het minst belangrijk. Maar wat vinden mannen dan zo aantrekkelijk aan een vrouw naast het uiterlijk?

Natuurlijk ziet een man het uiterlijk van een vrouw als eerste, dit is andersom ook het geval. Toch ligt zijn definitieve keuze voor jou niet aan je cupmaat, billen, ogen of haar. Er zijn zo veel meer dingen die mannen naast het uiterlijk in vrouwen aantrekken. Zo blijkt maar weer dat mannen innerlijke waarden vele malen belangrijker vinden..

Luisteren

De meeste mannen waarderen een vrouw die goed kan luisteren. Geen opmerkingen, tips of commentaar over wat jij in zijn plaats zou doen. Alleen zitten en echt luisteren, laat zien dat jij om zijn gevoelens geeft. Dat houdt ook in dat je geduldig bent, de meeste mannen moeten hun problemen zelf verwerken voordat zij willen praten. Je kunt het beste er voor hem zijn op het moment dat hij aangeeft dit nodig te hebben.

Spontaniteit

Wees spontaan! Mannen vinden het geweldig als je er voor openstaat om mee te gaan in spontane acties. Daarnaast vinden zij het leuk als jij je volledig op je gemak voelt. Dit houdt in dat hij het erg waardeert als je thuis vals zingt of een raar dansje maakt. Ook zullen ze sneller met een verassing komen als je hier positief op reageert.

Autorijden

Mannen klagen over het algemeen over het rijgedrag van hun vrouw. Toch vinden zij goed kunnen autorijden een pluspunt voor een moderne vrouw. Sommige mannen gaan een stapje verder en vinden het heel opwindend en houden vooral van vrouwen die de motor flink laten brullen.

Wees blij

Vrouwen die alleen maar klagen zijn voor mannen zeer onaantrekkelijk. Probeer dus het leven te waarderen en blij te zijn met de dingen die je wel hebt. Je kunt het beste zo positief mogelijk in het leven staan, hierdoor voelt een man zich tevreden en voelt hij zich ook gelukkiger.

Gewicht

Gezond eten is een pluspunt, maar oneindig je calorieën gaan tellen valt bij de man vaak in het verkeerde keelgat. Hij vindt het heerlijk om naar een restaurant te gaan, daar pizza te eten en relaxen. Hij praat liever over hoe lekker het eten is in plaats van hoe dik het je maakt. Zo straal je voor hem zelfvertrouwen uit en dat is nou precies wat een echte man in een vrouw leuk vindt.

Koken

Liefde gaat door de maag, hiervan zeggen ze dat dit een grootmoederfabeltje is, maar niets is minder waar. Mannen houden van vrouwen die kunnen koken of bereid zijn om het te leren. Dit komt omdat het traditionele gedeelte in de hersenen wordt geactiveerd en zo ziet de man dat een vrouw een goede verzorgster is.