Top
  >  Mode & Beauty   >  Mijn 28 Dagen Test met NIVEA Sensitive

Mijn 28 Dagen Test met NIVEA Sensitive
2 weken geleden ben ik de 28 Dagen Test aangegaan met de NIVEA Sensitive lijn. Inmiddels gebruik ik de huidverzorgingsproducten 14 dagen en is het tijd voor een update.

Al jaren word ik geteisterd door een gevoelige huid die bijna niets verdraagt. Omdat ik hoopte op een oplossing heb ik me regelmatig laten verleiden om dure gezichtsverzorging te kopen. Helaas zorgde dit niet altijd voor het gewenste resultaat. Overigens ben ik niet de enige die een gevoelige huid heeft. Want 62 procent van de Nederlandse vrouwen zegt hier last van te hebben.

NIVEA heeft sinds kort de Sensitive collectie. Deze complete lijn voor de reiniging en verzorging van de huid bestaat uit een reinigingsmelk, een micellair water, een dagcrème en een nachtcrème. De producten zijn zacht en mild voor de huid en gaan roodheid, droogheid en trekkerigheid tegen. Ook bevatten ze geen parfum, kleurstoffen en parabenen.

NIVEA Sensitive Micellair Water

NIVEA Sensitive Micellair Water
Het Micellair water heeft een speciale werking waardoor ik niet flink op mijn huid hoeft te wrijven met het watje om mijn make-up te verwijderen. Wat ik ook heel fijn vind, is dat het mascara verwijderd zonder dat mijn ogen gaan prikken. Hierdoor heb je ook geen aparte oogmake-up reiniger nodig.

Dit is een make-up reiniger die je niet hoeft af te spoelen. Het product is mild voor de huid en bevat dexpanthenol en druivenpitolie. Het micellair water zit in een 200 ml fles en kost 5,99 euro.

NIVEA Sensitive Dagcreme en Nachtcreme

NIVEA Sensitive Dagcrème

Ik vind het ideaal dat de dagcrème SPF 15 bevat, want veel crèmes voor de gevoelige huid hebben dit niet. Het is heel belangrijk om je huid altijd goed te beschermen tegen de zon en dat geldt zeker voor een gevoelige huid.

De crème vermindert roodheid, trekkerigheid en droogheid. De formule bevat druivenpitolie, zoethoutextract dat beschermt tegen irritaties en SPF 15 dat beschermt tegen UV-straling en vroegtijdige huidveroudering. De dagcrème zit in een tube van 50 ml en kost slechts 7,99 euro.

NIVEA Sensitive Nachtcrème

Deze verzorgende nachtcrème ondersteunt het herstelproces van mijn huid. De formule bevat zoethoutextract en druivenpitolie en vermindert roodheid, trekkerigheid en droogheid. De textuur is rijk waardoor mijn huid direct soepel aanvoelt en de trekkerigheid verdwijnt.

De nachtcrème zit eveneens in een tube van 50 ml en kost ook 7,99 euro.

NIVEA Sensitive Reinigingsmelk

NIVEA Sensitive Reinigingsmelk
De reinigingsmelk verwijdert mijn make-up op een milde manier en reinigt en hydrateert mijn huid. Door de dexpanthenol en druivenpitolie voelt mijn huid minder droog en trekkerig aan.

De reinigingsmelk zit in een flacon van 200 ml en kost slechts 5,49 euro.

Mijn ervaring na 14 dagen NIVEA Sensitive

NIVEA Sensitive
Toen ik door NIVEA werd gevraagd om mee te doen aan de 28 Dagen Test was ik heel benieuwd naar het resultaat. Ik gebruik de NIVEA Sensitive producten nu 14 dagen en zie al een klein verschil. Mijn huid is niet meer zo trekkerig en droog als eerst. Ook heb ik tijdens het gebruik van de producten geen branderig en bijtend gevoel, iets waar ik met veel andere producten wel last van heb. Wel wordt mijn huid na het reinigen en het aanbrengen van de crème een beetje rood, maar dit is tijdelijk.

Tot nu toe ben ik dan ook positief verrast, zeker als ik naar de prijs/kwaliteitverhouding kijk. De verzorging kost 7,99 euro en de reiniging rond de vijf euro. Ik heb hiervoor crèmes voor de gevoelige huid van 80,00 euro gebruikt die mij naast een gat in mijn portemonnee ook nog eens huidirritatie gaven. Het is dan ook heel fijn dat NIVEA nu een milde en betaalbare lijn biedt voor de gevoelige huid.

Over 14 dagen deel ik met jullie het eindresultaat van mijn NIVEA Sensitive 28 Dagen Test. Wil jij deze producten ook proberen? Dan heeft NIVEA op dit moment een leuke actie. Klik hier voor meer informatie over deze actie en de Sensitive lijn.

Advertorial