Top
  >  Lifestyle   >  3 spannende thrillers


Heel even leek het erop dat de lente in zicht was, maar dat viel toch vies tegen. Daarom heeft Vrouwblog 3 spannende thrillers op een rijtje gezet waarmee je je niet hoeft te vervelen op de regenachtige dagen.

Het mag wel snel noodweer worden, dan hebben we een excuus om ons joggingpak aan te trekken, het fleece kleed uit de kast te trekken en lekker op de bank gaan zitten. Hierbij kan een boek natuurlijk niet ontbreken. Deze 3 thrillers zijn zo spannend dat je ze in een ruk uit zult lezen en gelukkig kunnen ze ook met mooi weer gelezen worden.

Jetset – Marion Pauw

Alexander Zilver is een succesvol zakenman die net zijn honderdste miljoen binnenheeft. Om dit te vieren nodigt hij zijn dochter, zijn nieuwe vriendin en zijn beste vrienden uit op een luxe jacht die door het Caribische gebied vaart.

Het feestje loopt anders dan gepland, want op de tweede dag wordt de zakenman vermoord. Schmidt, de kapitein van de boot, en Lou, de hoofdstewardess, denken dat er een luchtje aan zit en ze besluiten op onderzoek uit te gaan. Het lijkt erop dat bijna iedereen aan boord wel een motief heeft om de zakenman te vermoorden. De situatie wordt nog grimmiger als het lichaam van Alexander Zilver plotseling verdwenen is.

James Patterson – Cross Fire

Alex Cross is een psycholoog en rechercheur moordzaken die zijn vriendin Brianna Stone net ten huwelijk heeft gevraagd. Helaas moet de activiteiten voor de grote dag uitgesteld worden, want twee corrupte politici zijn vermoord en Cross is op de zaak gezet. Hij wordt geassisteerd door FBI-agent Max Slegel, maar ze kunnen niet goed met elkaar overweg. Ondertussen lijken er steeds meer moorden gepleegd te worden. Dan wordt Cross op gebeld door een persoon die wraak wil nemen op Alex Cross en op zijn gezin.

David Baldacci – Rechteloos

Geheim agent Olivier Stone krijgt van de Amerikaanse president de opdracht om onderzoek te doen naar de band tussen de Russische overheid en het Mexicaanse drugskartel. Dan wordt Olivier één van de slachtoffers van de ontplofte Bom in Washington D.C. en hij beland in het ziekenhuis. Alle signalen wijzen erop dat iemand de Britse premier wilde vermoorden, maar de premier vertrok net vanaf het Witte Huis.

De Britse geheime dienst wil onderzoek doen naar de ontplofte bom en besluit dat iemand naar de V.S. moet om de daders op te sporen. De keuze valt op Mary Chapman, ze is een van de beste en meest ervaren agenten, maar ze heeft wel getuigen nodig. Hierbij krijgt Chapman hulp van de Camel Club en Stone, die inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen is. Het lijkt erop dat de bommenleggers een ander doel voor ogen hadden dan de Britse president vermoorden. Er dreigt een grote ramp te komen die alleen kan worden voorkomen door Stone, Chapman en de Camel Club.