Top
  >  Lifestyle   >  5 ultieme kerstfilms


Kerst is het ideale moment om films te kijken. Gezellig samen met de familie na het kerstdiner, in bed op tweede kerstdag of gewoon op kerstavond. Wanneer het buiten sneeuwt en vriest, kun jij je voor de televisie installeren met één van deze kerstfilms.

Kerstmis is in het echt nooit zo mooi als in kerstfilms. Maar samen met je geliefde, kinderen, familie of vriendinnen naar deze kerstfilms kijken kan al mooi genoeg zijn. Helemaal als je het onder het genot van een kop warme chocolademelk en een dekentje doet.

Four Christmases

Brad (Vince Vaugn) en Kate (Reese Witherspoon) zijn een gelukkig stel. Ze hebben voor de kerstdagen alles voor elkaar, totdat ze door hun ouders uitgenodigd worden om kerst bij hen te vieren. Alle vier de ouders wonen gescheiden, waardoor dit met maar twee kerstdagen in het vooruitzicht aardig wat problemen oplevert.

Home for Christmas

In een Noors dorpje worden verschillende mensen gevolgd op kerstavond. Onder andere een protestants jongetje dat helemaal geen kerst wil vieren, zodat hij de avond door kan brengen met zijn moslimvriendjes. Een gescheiden man die zich verkleed als Kerstman om zijn ex-vrouw en kinderen te kunnen zien. Daarnaast wordt er ook nog een vrouw gevolgd die hoopt dat haar minnaar zijn vrouw verlaat na de kerstdagen.

Er wordt gezegd dat dit de Noorse versie van Love Actually is, dus dat beloofd heel wat.

Santa Who?

Dit is een grappige kerstfilm waarin de Kerstman uit zijn slee valt en last krijgt van geheugenverlies. Hij wordt opgevangen door een journalist die zegt dat hij hem gaat helpen, maar gebeurd dat ook of heeft de journalist hele andere plannen met de Kerstman?

This Christmas

Deze film gaat over een familie die bij elkaar komt tijdens de kerstdagen. Alle familieleden hebben zo hun eigen problemen waarmee ze worstelen en daardoor komen de familierelaties onder druk te staan. Gelukkig ziet uiteindelijk iedereen in hoe belangrijk familie is, vooral tijdens de kerst.
https://www.youtube.com/watch?v=a1fZHmIggc8

How the Grinch Stole Christmas

Deze film is leuk voor jong en oud. In een sneeuwvlokje woont het volk The Who’s die dol zijn op kerst en alles wat daarbij hoort. Niet ver van hen vandaan woont The Grinch, die een hekel heeft aan kerst. Hij verkleedt zich als Kerstman om zo alle kerstversieringen en kerstcadeautjes van The Who’s te kunnen stelen.