Top
  >  Lifestyle   >  Boek: De thuiskomst


Heb je zin om deze zomer een zinderend boek te lezen? Dan is De thuiskomst van Carol O’Connell misschien iets voor jou. Het verhaal bevat spanning, mysterie en geheimen, met als hoogtepunt de ontrafeling van een afschuwelijk drama.

De thuiskomst gaat over de twee broers, Josh en Oren. De tieners gaan op een dag samen het bos is, maar alleen Oren komt weer thuis. Niemand weet wat er gebeurd is, zelfs Oren niet. De jaren verstrijken en Josh wordt nooit meer gevonden.

Twintig jaar later wordt Oren, die werkzaam is bij het Amerikaanse leger, teruggeroepen naar zijn ouderlijk huis omdat de het niet goed gaat met de gezondheid van zijn vader. Oren is nog maar net terug of hij hoort een doffe klap op de veranda. Hij gaat kijken wat het was en vindt tot zijn verschrikking een menselijk kaakbeen, waarvan het gebit nog heel is. Josh is weer thuisgekomen, bot voor bot.

Oren probeert met zijn vaardigheden uit het leger het mysterie, rond de dood van zijn jongere broer, te achterhalen. Al snel komt hij erachter dat de bewoners van het dorp allemaal hun geheimen hebben, maar Josh bewaarde toch de belangrijkste. Wanneer Oren deze achterhaalt, komt de waarheid eindelijk aan het licht.