Top
  >  Familie   >  Disney On Ice 2011


Voor een uitje met het gezin is Disney On Ice 2011 een leuk idee. Samen met de kinderen kun je genieten van dansspektakels op het ijs. Aladin, Mickey Mouse, de figuren uit The Lion King, allemaal zijn ze van de partij.

Het thema van Dinsey On Ice 2011 is All Star Parade, tijdens de voorstelling zien we 65 Disney personages voorbij schaatsen. De kinderen zullen de Disney figuren kennen van 18 bekende verhalen, waar ze regelrecht uit komen geschaatst. Maar ook voor volwassen zorgt voorstelling voor herkenning, we hebben natuurlijk vroeger allemaal naar Disney films gekeken.

We zien hoe houten pop Pinocchio en zijn vriend Japie Krekel het eraf brengen op schaatsen. En natuurlijk zijn Donald Duck, Mickey en Mini Mouse en de klunzige Goofy er ook. Ook dit jaar zijn de Disney prinsessen Belle, Ariel en Sneeuwwitje weer van de partij. We worden mee genomen op avontuur tijdens The Lion King, Finding Nemo, Mulan en The Incredibles. En ook pop Woody van Toy Story trekt zijn schaatsen aan om een ware act weg te geven.

Disney On Ice 2011 All Star Parade, is van 1 tot en met 3 april te zien in de Ahoy in Rotterdam. Daarna vervolgen de Disney figuren hun route naar de Jaarbeurs in Utrecht, waar ze van 8 april tot 10 april te bewonderen zijn. Als laatste kun je van 15 tot en met 17 april genieten van de schaatsende Disney personages in de Brabanthallen in Den Bosch.