Top
  >  Relatie   >  5 handige versiertips


Sommige vrouwen moeten de mannen van zich af slaan, maar voor veel vrouwen is een man versieren een vak apart. Wanneer je bij de tweede groep hoort, lees dan verder want met deze versiertips wind je binnen de kortste keren alle mannen om je vinger.

Het tijdperk waarin de man de vrouw versierde is helaas voor ons allang voorbij, dus als vrouw moet je tegenwoordig zelf aan het werk. Maar sommige vrouwen zijn daar nou eenmaal minder goed in. Speciaal voor die vrouwen staan hieronder 5 handige versiertips!

Initiatief
Wacht niet tot een man het initiatief neemt, want de kans is groot dat je dan over 100 jaar nog steeds vrijgezel bent. Om dat te voorkomen, kun je het beste zelf het initiatief nemen.

Dit kun je doen door op hem af te stappen, maar het kan ook origineler. Bestel een drankje en laat hem door de ober aan zijn tafel bezorgen. Wanneer hij dan naar je kijkt, glimlach of knipoog je. In principe is de kans groot dat hij naar je toe komt.

Ego
Een man vindt het geweldig wanneer hij het idee heeft dat je hem nodig hebt, dus streel zijn ego en vraag hem om hulp. Vraag de tijd, leen een pen of zeg dat je een sterke man nodig hebt om bijvoorbeeld je koffer de trap op te tillen.

Daarnaast voelt hij zich vereerd als je hem een geheim verteld. Natuurlijk moet je dan niet je allergrootste geheim vertellen of iets waarvan je echt niet wilt dat iedereen het weet, maar gewoon iets kleins. Bijvoorbeeld dat je bang bent voor spinnen, het donker of een ander klein grappig geheimpje.

Hard to get
Zorg ervoor dat je niet te gemakkelijk te pakken bent. De meeste mannen houden meer van een beetje een mysterieuze vrouw waar ze moeite voor moeten doen. Reageer dus niet meteen en ook zeker niet te enthousiast als hij je een berichtje stuurt, laat hem eerst maar een beetje moeite doen.

Gespreksonderwerpen
Het weer is een eenvoudig gespreksonderwerp, maar na drie regels heb je dat in principe ook wel weer gehad. Tenzij je Piet Paulusma of Erwin Kroll wilt versieren natuurlijk.

Daarom is het handig om een alvast een aantal andere gespreksonderwerpen te bedenken voordat je op die aantrekkelijke man afstapt. Zo kun je het bijvoorbeeld over muziek, televisie of literatuur hebben. Een complimentje doet het ook altijd goed, maar zorg er dan wel voor dat je meent wat je zegt.

Pas op dat jij niet de enige bent die aan het woord is. Vraag hem naar zijn mening of ervaringen en luister ook echt naar zijn antwoorden.

Humor
Laat zien dat je humor hebt door grapjes te maken en om zijn grapjes te lachen. Zie de positieve kant, wees niet te serieus en klaag absoluut niet! Een beetje plagen mag wel, maar overdrijf dit niet.

Wanneer je hem uiteindelijk toch niet interessant vindt, wimpel hem dan af. Houd het wel netjes, want wie weet waar je hem ooit nog tegenkomt.