Top
  >  Mode & Beauty   >  Hoe kleed de moderne vrouw zich dit najaar?

Het najaar is weer in volle gang en daar hoort een bijpassende kledingstijl bij. Ook dit jaar zijn er weer een aantal trends die we dit najaar veel zien terugkomen. De moderne vrouw heeft uiteraard haar eigen stijl, maar het is altijd leuk om inspiratie op te doen bij de nieuwste trends en hier wellicht op in te spelen. In dit artikel vertellen we je dan ook graag hoe de moderne vrouw zich dit najaar kleed. Lees snel verder voor kledinginspiratie!

Lange laarzen

Ten eerste zien we als het om schoenen gaat veel lange laarzen terug in de herfst. Lange laarzen zijn dit najaar weer helemaal hip. Voornamelijk laarzen die net onder de knie vallen, wat ook nog eens erg comfortabel zit. Zo zien we dit bij verschillende merken terugkomen in de collectie. Bijvoorbeeld in de Nubikk schoenencollectie waar lange laarzen in verschillende soorten en kleuren te vinden zijn. Hierbij kun je kiezen voor een lange laars met een hak in een beige kleur of juist een all-time favorite zoals een lange leren zwarte laars zonder hak. Deze lange laarzen kun je met verschillende outfits combineren en met verschillende gelegenheden dragen. Zo kun je een nette outfit maken door een lange laars te combineren met een jurkje en een lange manteljas. Daarnaast is het ook leuk om er juist een stoere outfit van te maken door het te combineren met een broek en een grote trui. 

Truien en vesten

Naast hoge laarzen zien we de moderne vrouw dit najaar ook vaak in truien en vesten. Dit zit natuurlijk erg comfortabel, maar ziet er daarnaast ook nog eens leuk uit. Wanneer je denkt aan kleding voor het najaar kunnen truien en vesten dan ook niet ontbreken. Voornamelijk de fit van truien is hierin erg opvallend en zeker een trend te noemen. De truien vallen namelijk oversized, wat een erg leuk en nonchalant effect geeft aan je look. Bovendien zien we ook steeds meer kleur terugkomen in de truien en vesten. Voorheen waren het voornamelijk natuurlijke kleuren, maar dit jaar misstaat een roze of groen vest zeker niet!

Kortom, de moderne vrouw zien we dit jaar voornamelijk terug in een oversized trui of vest met lange laarzen. Hierbij vallen de laarzen net onder de knie. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten te koop, waardoor er ook een lange laars is die bij jouw kledingstijl past.