Top
  >  Relatie   >  Man hakt echtgenote in stukken vanwege seksuele belediging


Mannen vinden beledigingen over hun kunsten in bed vaak verschrikkelijk. Een Egyptenaar barstte zelfs uit in razernij en hakte zijn echtgenote in stukken omdat zij niet te spreken was over de seks.

De 37-jarige Egyptenaar Imam Abu Shaleeta veranderde in een afschuwelijke moordenaar toen zijn vrouw Nadia Shaleeta tijdens een ruzie over zijn financiële status en over de heerlijke vrijpartij met haar ex-vriend begon. De man werd letterlijk gek toen hij deze seksuele belediging moest aanhoren en doodde haar vervolgens met een hakmes. In zijn woede sneed hij ook nog eens haar tong af, verdeelde haar lichaam in 4 stukken en dumpte de overblijfselen in een afgelegen gebied aan de grens van hun woonplaats.

Volgens nieuwssite Emirates247 kwam het afschuwelijke voorval aan het licht toen buurtbewoners de stoffelijke overschotten zagen liggen en Nadia konden identificeren. Toen de politie op zoek ging naar Imam Abu bleek dat hij zat ondergedoken in het dorp. Na zijn arrestatie en verhoor bleek de man in zijn eer te zijn aangetast omdat zijn echtgenote herhaaldelijk vervelende opmerkingen had gemaakt. Daarnaast liet hij weten geen spijt te hebben van zijn daad, hij zou de moordpartij zonder nadenken gewoon opnieuw herhalen.