Top
  >  Relatie   >  Openingszinnen om mannen te versieren
o


Het kan best moeilijk zijn om op een man af te stappen, zeker als je niet weet wat je moet zeggen. Meestal denk je eerst na over een openingszin, want hij moet daarna natuurlijk wel geïnteresseerd in je zijn. Misschien kun je dan de volgende openingszinnen om mannen te versieren wel gebruiken.

Het is vast voor mannen net zo spannend als voor vrouwen, om op iemand af te stappen die je wel ziet zitten. De kans om afgewezen te worden, maakt dat de angst en zenuwen toeslaan. Hopelijk kun je met de onderstaande simpele  openingszinnen het ijs breken en een gesprek in gang zetten.

1. Hoe gaat het met je?
Dit is een vrij eenvoudige openingszin, maar hij heeft een grote kans van slagen. Zorg er wel voor dat je oprecht overkomt en dat hij het idee krijgt dat je werkelijk geïnteresseerd bent in hem. Heb ook een boeiend antwoord gereed, zodra hij je dezelfde vraag stelt.

2. Stel jezelf gewoon voor
Er is niets mis met jezelf gewoon voor te stellen aan een man, zolang je niet je hele levensverhaal over hem uitstort.

3. Zeg iets over de plek waar jullie zijn
Door een opmerking te maken over de plek waar jullie je bevinden, is het mogelijk om een gesprek in gang te zetten. Het kan een simpel iets zijn, zoals “Vindt je deze muziek ook zo vreselijk?” Je kunt dan verder op zijn muziek smaak ingaan en zo naar andere dingen die hij leuk vindt.

4. Zou je even kunnen helpen?
Je kunt een man ook benaderen door te vragen of hij je wilt helpen? Dit werkt het beste als je bijvoorbeeld op het strand bent of bij het zwembad ligt. Dan weet je zeker dat hij tijd heeft om te praten. Je kunt dan om zijn hulp vragen bij het insmeren van je rug met zonnebrandcrème en in ruil doe jij zijn rug.

5. Hebben we elkaar eerder ontmoet?
Deze openingszin wordt vaak door mannen gebruikt, dus misschien werkt het ook wel andersom. Het beste moment om deze vraag te stellen is als je oogcontact met hem maakt.

6. Heb je plannen dit weekend?
Nadat hij antwoord heeft gegeven op deze vraag, kun je vervolgens gelijk met de deur in huis vallen en hem mee uit vragen.

7. Geef hem een compliment.
Probeer hem wel een origineel compliment te geven en niet één die onder het begrip cliché valt. Vaak zijn ogen, haar en kleren een veilig onderwerp.

8. Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Mensen en dus ook mannen, praten graag over dingen die hun gelukkig maken. Dus als je deze openingszin gebruikt, heb je een grote kans dat hij je een antwoord geeft. Je kunt hier dan op inspringen door verder te vragen, zodat het leidt tot een gesprek.