Top
  >  Relatie   >  Waarom het heerlijk is om zomers vrijgezel te zijn
o


Terwijl je ene vriendin haar bruiloft voorbereidt en de andere de weken tot aan haar bevalling aftelt, ben jij in tegenstelling tot hun nog steeds alleen. Toch zijn er een aantal redenen waarom het juist heerlijk is om in de zomer vrijgezel te zijn.

Soms lijkt het wel alsof vrijgezelle mensen in de zomermaanden ergens anders heen gaan. Je zit overal stelletjes hand in hand lopen en als jij vrijgezel bent kan dit soms best vervelend zijn. Maar eigenlijk zou je, je hierdoor niet ellendig moeten voelen. Want de zomer is een geweldige periode om alleen te zijn. Daarom vind je hieronder een aantal redenen waarom het heerlijk is om zomers vrijgezel te zijn.

Je blijft slank
Uitgebreid dineren en knuffelen op de bank zullen er niet voor zorgen dat je slank blijft. De meeste vrouwen worden dan ook een aantal kilo zwaarder tijdens hun relatie.

Geen schoonouders
Geen partner betekent ook geen schoonouders. Er is dus niemand die jou vertelt dat je niet goed voor hun zoon zorgt of dat je dikker bent geworden of dat het nu echt eens tijde wordt dat jullie aan trouwen en kinderen gaan denken.

Je leeft langer
Onderzoekers hebben bewezen dat een man jaren langer blijft leven als hij een vrouw heeft. Maar voor ons is dat juist omgedraaid. Als wij een man hebben leven we gemiddeld 1,4 jaar korter dan vrijgezelle vrouwen.

Geen kleine taken
Als je vrijgezel bent heb je geen man die verwacht dat je net zo lekker kunt komen koken als zijn moeder, dat je alles achter zijn kont opruimt, het huis spik en span houdt en er ook nog eens voor zorgt dat de kinderen rustig zijn.

Je kunt egoïstische zijn
Soms is het goed om egoïstische te zijn en als je geen partner hebt kun je een heleboel extra tijd aan jezelf besteden. Zo kun je de hele dag winkelen en ‘s avonds uitgebreid in bad gaan, een boek lezen of soaps kijken zonder gestoord te worden.

Je blijft mooi
Mooi blijven is niet altijd even gemakkelijk, daar heb je groene gezichtsmaskers en een heleboel andere producten voor nodig. Maar je wilt juist dat hij deze beautyrituelen niet ziet, want eenmaal glad gestreken zie jij er veel beter uit. Daarnaast vinden veel mannen al die maskers heel lachwekkend en dat is niet al te goed voor je relatie.

Genieten van mannen
Manloos zijn heeft zo zijn voordelen. Zo blijf je slank en mooi, wat er weer voor zorgt dat je genoeg aandacht van de mannen krijgt. En tijdens de warme zomermaanden is al die aandacht van die leuke mannen toch mooi meegenomen.