Top
  >  Familie   >  Vrouw 15 jaar lang opgesloten en misbruikt door familielid

Vrouw 15 jaar lang opgesloten misbruikt door familielid
In Californië in de Verenigde Staten is een zeer ernstige seksueel misbruik zaak aan het licht gekomen. Een vrouw is 15 jaar lang opgesloten en misbruikt door een familielid.

Raul Ochoa uit de plaats Richmond heeft 15 jaar lang een vrouwelijk familielid, waarmee de exacte familieband onduidelijk is, seksueel misbruikt en opgesloten. Sinds 1998 sloot hij het meisje op 12-jarige leeftijd regelmatig op in een schuur in de tuin waar hij haar 3 maal per week verkrachte. Daarnaast mishandelde de nu 52-jarige man haar zowel geestelijk als lichamelijk.

Het slachtoffer wist in 2012 op 27-jarige leeftijd te ontsnappen, maar de politie heeft de zaak nu pas naar buiten gebracht. De vrouw werd door een familielid ervan overtuigd dat ze moest ontsnappen. Ze zei dat ze naar het toilet ging, maar vluchtte vervolgens naar buiten. Daar stond een gewaarschuwd familielid te wachten die haar naar de politie bracht.

22 jaar gevangenisstraf

Op het politiebureau belde ze met Raul Ochoa en wist ze een bekentenis te ontlokken. De man heeft inmiddels bekend en kan veroordeeld worden tot 22 jaar gevangenisstraf. De vrouw en de kinderen van Ochoa grepen niet in uit angst voor de man, meldt Mercury News.