Top
  >  Familie   >  Vrouw blijkt getrouwd met eigen vader


Valerie Spruill heeft kortgeleden een schokkende ontdekking gedaan. Ze kwam er namelijk achter dat ze jarenlang met haar eigen vader getrouwd is geweest.

De 60-jarige Valerie Spruill uit het Amerikaanse Ohio is opgevoed door haar opa en oma. Haar biologische moeder was een prostituee en daarom wist zij ook niet wie haar werkelijke vader was en dan ook geen idee had dat ze met hem getrouwd was. Ze leerde haar man Percy pas kennen toen ze al volwassen was, verteld ze in de Daily Mail. Het koppel was erg verliefd en kreeg uiteindelijk 3 kinderen samen. Valerie wist dat er flinke roddels rond gingen over haar huwelijk met Percy, maar waar het precies over ging wist ze tot voor kort nooit.

Aan het huwelijk kwam een einde toen haar man overleed in 1998. Een oom vertelde Valerie Spruill onlangs eindelijk de waarheid. Geschokt dat ze was besloot ze toch een DNA test te doen, hieruit bleek de absurde nachtmerrie werkelijkheid te zijn. Sinds de waarheid boven tafel is heeft Valerie veel therapie nodig. De vrouw gelooft dat haar man al die tijd heeft geweten dat hij met zijn eigen dochter getrouwd was. Ze denkt dat hij te bang was om het haar te vertellen.