Top
  >  Relatie   >  Vrouw krijgt spontaan 5 orgasmes per dag door medicijn tegen Parkinson

Vrouw orgasmes medicijn Parkinson
Meerdere keren per dag klaarkomen, dat is voor de ene een droom en voor de ander een opgave. Een Turkse vrouw had deze keuze echter helemaal niet. Door haar medicijn tegen Parkinson kreeg ze spontaan 5 orgasmes per dag.

De 42-jarige vrouw nam het medicijn Rasagiline tegen de symptomen van de ziekte van Parkinson. Ze gebruikte het geneesmiddel 7 dagen en raakte in die periode opeens bijzonder opgewonden en kreeg een verhoogd libido. Toen ze spontaan ongeveer 5 ongewilde orgasmes per dag kreeg, van zo’n 20 seconden per stuk, ging ze naar de dokter.

In het ziekenhuis in de Turkse stad Konya werd ze onderzocht. Op aanraden van de arts stopte de vrouw 2 weken met het medicijn. Toen ze na de stopperiode de pillen weer begon te slikken kwamen de spontane orgasmes onmiddellijk terug, meldt The Independent.

Medicijn zorgt voor seksuele reactie

Volgens de artsen vrouw is dit de eerste keer dat deze bijwerking werd geconstateerd. Onderzoekers denken dat de orgasmes komen door de verhoogde inname van dopamine. Deze stof zit in Rasagiline en kan voor een seksuele reactie zorgen. Dopamine komt normaal ook vrij tijdens een orgasme.