Top
  >  Algemeen   >  Vrouw loopt 25 jaar met viltstift in maag


Je hoort wel vaker verhalen vreemde voorwerpen in lichamen, maar ook dit verhaal is heel bijzonder. Een Engelse vrouw liep al 25 jaar met een viltstift in haar maag. Het werd zelfs nog gekker, want toen deze verwijderd werd schreef de stift ook nog.

De vrouw had ooit een viltstift gebruikt om in haar keelamandelen te prikken, maar verstapte zich en slikte vervolgens de viltstift in. Dit is natuurlijk een raar verhaal en de artsen wilden dit 25 jaar geleden dan ook niet geloven. Ook na een scan konden dokters toen niets vinden. De vrouw is inmiddels 76, maar kreeg een tijd terug opeens toch maag- en darmklachten. Uit nieuwe scans bleek toen dat de viltstift in haar darmen zat.

De viltstift werd in het Royal Devon & Exeter Hospital verwijderd, maar daarna wachtte de artsen nog een verassing. Volgens de Daily Mail schreef de viltstift namelijk nog. Dit is opvallend, omdat de stift 25 jaar in de zure omgeving van de maag van vrouw had gezeten. De vrouw heeft na al die jaren dan toch haar verhaal bewezen.