Top
  >  Lifestyle   >  Woonbeurs Amsterdam 2010


Van 25 september tot en met 3 oktober wordt in de RAI de Woonbeurs Amsterdam 2010 georganiseerd. Dit is alweer de achttiende editie van de populaire woonbeurs.

Tijdens de Woonbeurs Amsterdam 2010 staat de RAI geheel in het teken van binnen en buiten wonen. Je vindt er van allerlei nieuwe producten en je kunt je er laten inspireren door de laatste woontrends. Daarnaast worden er tijdens de beurs diverse activiteiten georganiseerd.

Op de woonbeurs staan verschillende merken die hun nieuwste collecties presenteren. Je vindt er echt alles om je huis van A tot Z mee in te richten, variërend van badkamerzaken tot meubelfabrikanten en van vloerenleveranciers tot specialisten op het gebied van kinderkamers. Ook showt Jan des Bouvrie zowel zijn Arsenaal als zijn Gamma collectie op de beurs en vind je er van allerlei merken leuke woonaccessoires.

Om nog meer inspiratie op te doen hebben verschillende woonbladen ook levensechte woonhuizen ingericht. Vtwonen heeft bijvoorbeeld gekozen voor een huis in de bohemian stijl, 101 Woonideeën showt een huis waarin design naast kringloopvondsten staan, Eigen Huis & Interieur heeft een huis dat geïnspireerd is door de set voor de nieuwe Nederlandse film Loft en Ariadne at Home greep het thema Disney aan om het kinderhuisje vorm te geven.

Ook kun je op het Woonbeurs Amsterdam adviesplein te recht voor advies op maat. Hier kun je brainstormen met verschillende deskundigen wat je qua inrichting allemaal met je huis kunt doen. Daarnaast kun je in het Woontheater presentaties bijwonen van onder andere ontwerpers, trendwatchers en architecten.

Kortom als je toe bent aan een nieuw interieur dan is de Woonbeurs Amsterdam het juiste adres om naartoe te gaan. De beurs vindt plaats van zaterdag 25 september tot en met zondag 3 oktober in de Amsterdam RAI. Toegangskaarten aan de kassa kosten €17,50 en in de voorverkoop €15.